Hvordan logger jeg ud?
Klik på Log ud i menuen eller dashboardet - altid når du bruger en delt computer.
Du logger ud ved at klikke på Log ud - enten i topmenuen eller i dit dashboard.
Efter logout kan ingen andre se dine oplysninger på din enhed, medmindre de logger ind igen. Brug altid Log ud, hvis du har brugt HandelTjek på en delt computer.
Tip: Brug en stærk, unik adgangskode, og del aldrig dine loginoplysninger. HandelTjek beder aldrig om din adgangskode, MitID-koder eller kortoplysninger.
Var denne artikel nyttig?
