Kan jeg annullere en verificeringsanmodning?
Ja - annullér anmodningen under Verificeringsanmodninger i dit dashboard, mens den endnu ikke er gennemført.
Ja. Du kan annullere en verificeringsanmodning, så længe den ikke er gennemført:
- Gå til Verificeringsanmodninger i dit dashboard.
- Find anmodningen, og vælg Annullér anmodning.
Efter annullering kan linket ikke længere bruges, og personen kan ikke gennemføre verifikationen gennem det. Har du ombestemt dig, kan du altid sende en ny anmodning.
Gode grunde til at annullere: handlen blev aldrig til noget, du mistede tilliden til modparten, eller du sendte linket til den forkerte person.
Var denne artikel nyttig?
